Verkleden en theather

 

Verkleedkleding

Onze merken verkleedkleren en accessoires zijn van SOUZA for KIDS, GREAT PRETENDERS en EBA.
De kleding van SOUZA is van prachtige stoffen vervaardigd en door het ontwerp op de groei gemaakt. Doordat bandjes aangetrokken en/of langer of korter kunnen worden geknoopt kan deze kleding voor meerdere jaren speelplezier zorgen. Ook GREAT PRETENDERS is van schitterend design. Piraten, piraat Sharky, ridders, musketiers, tovenaars, tijgers, draken, cowboys, indianen, dokters, Batman, Spiderman, Zorro, prinses Lillifee, prinsessen, koninginnen, balletdanseressen, feeën, vlinders, bijtjes, lieveheersbeestjes, bloemenmeisjes, heksen, verpleegsters en nog veel meer..

Ook de accessoires zoals piratensteken, ridderhelmen, zwaarden en schilden, cowboy en indianen attributen, dokterskoffertjes, kroontjes, bloemenkransen, toverstafjes, prinsessenschoentjes, vleugeltjes, glitter en glamour sieraden en tasjes.

 

Theater

De  merken VANDIJKTOYS, NEMMER, TRULLALA, PEPPERBUS, FOLKMANIS, THE PUPPET COMPAGNY, BELEDUC en FIESTA CRAFTS.
Vanaf 4 tot 5 jaar ontwikkeld uw kind heel veel fantasie. Ze gaan zo in hun spel op dat ze niet in de gaten hebben dat ze hard op hun spel spelen. Dit is de theaterleeftijd bij uitstek.
Het poppentheater van VANDIJKTOYS is demontabel en makkelijk op te bergen. Er is een staand model en een tafel model verkrijgbaar. De constructie is zo gemaakt dat de kast niet om kan vallen als er tegenaan geduwd word.
De poppenkast van NEMMER heeft een afbeelding van Jan Klaassen voorop en is ook niet makkelijk om te duwen door de voorsteuntjes.
We hebben ook een deurpoppenkast van stof die je uitrolt en in een deuropening hangt. Zo kan gespeeld worden van de gang naar binnen en andersom. Makkelijk weer op te bergen.
De poppenkast poppen van PEPPERBUS zijn klein en geschikt voor kleine kinderhandjes.
De poppen van TRULLALA en FIESTA CRAFTS zijn zeer gedetailleerd en van stof gemaakt.
De handbeesten van BELEDUC, FOLKMANIS en THE PUPPET COMPAGNY zijn grotendeels van pluche en stof gemaakt en een feest om mee te spelen.

 

 

no.5

Foto Info

Cedille is verhuisd naar A.J.Ernststraat 573 GELDERLANDPLEIN in Amsterdam Buitenveldert.
Kom eens een kijkje nemen!