Ontdekken en creatief

 

Ontdekken

Onze merken GALTTOYS, EIN-O SCIENCE, HORRIBLE SCIENCE, PRODUKTIEF, SPEKTRO, TRIDIO, 4M, BONES&MORE, DAM, NAVIR en HABA.
Vanaf een jaar of zeven gaat uw kind zich afvragen hoe de dingen werken en kunnen ze dat zelf ervaren door onze natuurkundige ontdekdozen.
We hebben ontdekdozen voor o.a. Electro, chemie, magnetisme, radio, zonnen energie, het weer, de aarde en het milieu. Zelf een vulkaan maken met een mengsel van azijn en bakpoeder. Zelf slijm, stuiterballen, lipgloss, parfum of nagellak maken. Dinosaurussen uitgraven uit gesteente. Een klok op een citroen laten werken. Een elektrisch paneel maken waarmee met behulp van een batterij dingen in beweging gezet kunnen worden van het merk SPEKTRO. Een robot bouwen van een leeg frisdrankblikje en een batterij. Een dynamo laten werken. Zelf kristallen laten groeien.Een skelet in elkaar zetten.
Microscopen, telescopen, verrekijkers, magneten, kompassen, vergrootglazen en potjes, periscopen, octascopen, caleidoscopen en nog veel meer……….
Kom het zelf ontdekken..

Creatief

Met creatieve materialen van hoogwaardige kwaliteit is knutselen en tekenen een uitdaging voor elk kind. Onze merken zijn van schoolkwaliteit zoals LYRA en STOCKMAR. Maar ook STABILO, DASS, GALTTOYS, DJECO, SES, BRUYNZEEL, BUKI en DELTAS zijn prachtige creatieve materialen.
Behalve de driekantige, niet breekbare, kleurpotloden van LYRA hebben we gelkrijtjes, stiften waarvan de punten niet breken, vetkrijtjes, gouache verf, aquarelverf, vingerverf, olieverfkrijtjes en klei.
Ook kleurboeken, doeboeken, stempelen, zijde beschilderen, punniken, kralen rijgen, mozaïeken, gips gieten, met zand en steentjes schilderijtjes maken, bijoudoosjes beschilderen, mandala’s maken, je eigen mode ontwerpen, borduren en breien.
De tekendraaischijf, het weefraam, de prikblok, op nummer schilderen, vlechten, en nog veel meer om te knutselen..

 

 

no.7

Foto Info

Cedille is verhuisd naar A.J.Ernststraat 573 GELDERLANDPLEIN in Amsterdam Buitenveldert.
Kom eens een kijkje nemen!