De kinderkamer

Voor de kinderkamer verkopen wij diverse kleine meubelen, accessoires en wanddecoratie. Denkt u daarbij aan: vloerkleden, zitzakken, tentjes, tafels en stoeltjes, opbergkisten, lampen, kapstokjes, klokken, meetlatten en muurdecoratie.

Merken

Wij zijn dealer van de merken HABA,SIGIKID, SELECTA SPIELZEUG, KATHE KRUSE, DE NOEST, LILLIPUTIENS, TROUSSELIER, SPIEGELBURG, PINTOYS, VANDIJKTOYS, LOUWEN, I’MTOYS en PINOLINO.

Kubusmeubilair

Het kubusmeubilair van VAN DIJK TOYS is praktisch, sterk en multifunctioneel. De meubels zijn gemaakt van berkenmultiplex. De gelaagde vorm van berken-hout maakt de kwaliteit van de meubels nog sterker. De stoeltjes kunnen in een lage en hoge stand gezet worden door ze om te draaien. In de lage stand is de zithoogte voor een één- jarige al geschikt. Aan beide zijden van de tafel passen twee stoeltjes onder de tafel. Er is ook een opbergbankje dat er precies onder past.

Als de tafel op z’n kant gezet word, met de stoeltjes eronder is het zo compact dat het weinig ruimte inneemt. Het kubusstoeltje is zo stabiel dat het ook gebruikt kan worden als opstapje bijvoorbeeld in de bad-kamer of op z’n kant als bijzet tafeltje. De hoogte van de tafel  is 35-40 cm en de ideale hoogte voor bouwen en spelen. De kubustafel is er in twee maten; 64/64/35 hoog en 70/70/40 hoog. Alle meubels van VAN DIJK TOYS zijn gelakt met een speciale meubellak op water basis waardoor geen giftige dampen en stoffen meer vrijkomen.

Tafels

Ook de tafels van LOUWEN zijn onverwoestbaar en verkrijgbaar in twee hoogtes; 50 cm hoog voor twee tot vierjarige en 60cm hoog voor vijf tot achtjarige. De zithoogte van de stoeltjes is resp.28cm en 35cm hoog. Het tafelblad kan in 50/70cm, 70/70cm, 60/120cm besteld worden en er is keus uit diversen kleuren beits. Ook hier maken de beuken houten poten en het berkenmultiplex tafelblad de meubels van topkwaliteit.

Opbergbanken en kisten

We verkopen opbergbanken en kisten van berkenmultiplex hout met of zonder zwenkwielen van VANDIJKTOYS. Ook speelgoedkisten van I’MTOYS en PINTOYS van rubberbomenhout. Al onze kisten hebben een gleuf onder de deksel om als de deksel dicht slaat ongelukken te voorkomen.

no.1

Foto Info

Cedille is verhuisd naar A.J.Ernststraat 573 GELDERLANDPLEIN in Amsterdam Buitenveldert.
Kom eens een kijkje nemen!