Baby, peuter, kleuter

Wij hebben een zeer ruim assortiment prachtig speelgoed voor baby’s, peuters en  kleuters.

Onze merken

HABA, SELECTA-SPIELZEUG, LILLIPUTIENS, LAMAZE, KATHE KRUSE, SIGIKID, STEIFF, JELLYCAT, TRUDI, DJECO, GALT TOYS, SCHLEICH, PAPO, SASSY SMART, LEARNING CURVE, SPIEGELBURG, I’MTOYS, SCRATCH, NEWCLASSICTOYS, PLAN TOYS, PIN TOYS, WONDERWORLD, PRIMI PASSI, BRIO, THOMAS -RC2, KAPLA, COROLLE, GOETZ, MANHATTAN TOY, PAOLA REINA, VILAC, SPIELSTABIL, DAN TOY, WHEELYBUG, LYRA, SIKU, BRUDER, HEROS, JINGO en nog veel meer.

BABY’S

Voor de ontwikkeling van de tast; Rammelaars, speen en wagenkettingen, gym voor de box, speelkleden, muziek-doosjes in knuffels, speeltjes van stof met allerlei knispergeluidjes en ontdekactiviteiten, knuffeldoekjes en beesten, mobielen voor boven de wieg, hobbelpaarden met een zitje en babyschommels.
Ons advies ; let op de kleine onderdelen van speelgoed. Alles gaat eerst via het mondje !!

PEUTERS

Speelgoed met interactie zoals een pop-up toy af auto-afrijbaan. De peuter doet iets en ziet zowaar dat hij iets daarmee in beweging zet. Voor de ontwikkeling van de motoriek hebben we puzzels, vormenboxen, stapel-kubussen, allerlei blokken, kralenframes, karton en stoffen boekjes, loopstokken en trekfiguren, de eerste pop die klein en zacht moet zijn, loop- en duwkarren, loopfietsen en wheelybugs, fornuisjes, poppenbedjes en kledingkastjes, poppenwagens.

KLEUTERS

Speelgoed voor de fantasie en de motoriek; puzzels, kralen rijgen, mozaïeken, blokken, kapla, constructiespeelgoed en werkbanken, muziekinstrumenten, auto’s en garages, treinbanen, boerderijen, pluche beesten, muziekdoosjes, schoolborden, piratenboten, kastelen en alles voor het poppenhuis, alles voor de keuken zoals pannen en snijfruit, alles voor de poppenhoek, veel poppen en poppenkleertjes, alles voor het theater, alles om te verkleden en heel veel beestjes, elfen, piraten, indianen en ridderfiguurtjes. En natuurlijk de creatieve materialen van hoogwaardige kwaliteit om uw kind te stimuleren een kleine kunstenaar te worden. Kinderboeken en dan vooral de doeboeken ,kartonboekjes en themaboeken.

 

 

no.2

Foto Info

Cedille is verhuisd naar A.J.Ernststraat 573 GELDERLANDPLEIN in Amsterdam Buitenveldert.
Kom eens een kijkje nemen!