Puzzels en spellen

 

Puzzels

Onze  puzzels zijn van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt van dik karton zodat ze niet snel breken.
De merken die wij verkopen zijn GALTTOYS, DJECO, PRIMIPASSI, SELECTA SPIELZEUG, SIMPLEX, JANOD, SPIEGELBURG, LARSEN en JAMES HAMILTON.
Voor de eenjarige begint puzzelen met houten knoppuzzels. Voor de tweejarige puzzels met 2, 4, 6, en 9 stukjes van hout of stevig karton. Vanaf drie jaar begint het met 12, 24, 36 tot 48 stukjes maar dan wel grote puzzelstukken. De vloerpuzzels zijn bijzonder aan te bevelen vanwege de grote afmeting van de stukken. Vanaf vier jaar hangt het heel erg van de interesse en het concentratievermogen van het kind af hoe groot de puzzel kan zijn. Meestal is een puzzel tot 100 grote stukken dan geschikt. De MAGIC puzzels van GALTTOYS hebben zwarte vlakjes op de puzzel waar na er overheen te wrijven het plaatje door de warmte te voorschijn komt.
Voor de echte puzzelaars hebben we prachtige puzzels van GALTTOYS van 100 en 200 stukjes met afbeeldingen van zeedieren, jungle, boerderij, dinosauriërs en regenwoud.
Vanaf zes jaar zijn de prachtige dierenpuzzels van DAVID HAMILTON met 500 stukjes een aanrader.

IQ Puzzels

Voor de ouder kinderen en volwassenen hebben wij een mooi assortiment IQ en BREINBREKERS van de merken SMART GAMES, EUREKA PUZZLE, CAST PUZZLES, HAPPY CUBE, KATAMINO, TANGOES THE LAGOON GROUP en FOXMIND.

Spellen

Onze merken HABA, SELECTA SPIELZEUG[Duits], SELECTA SPEL EN HOBBY [Nederlands], DJECO, SCALA LEUKER LEREN, TACTIC, RAVENSBURGER, JUMBO, GOLIATH, MB SPELLEN, SMART GAMES, POPULAR PLAYTHINGS en PRODUKTIEF.
Een spelletje moet je geven als het kind eraan toe is. Een peuter van twee jaar is lang niet altijd in staat een spelletje te doen, ook al denken de trotse ouders vaak anders. Een houten puzzel of een eenvoudig lottospel is voor deze leeftijd het meest geschikt. Rond drie jaar is een kind er aan toe om samen te spelen. Voor deze leeftijd is een spel met simpele spelregels en een korte speeltijd het meest geschikt. Bijvoorbeeld een spelletje met kleurendobbelstenen. Voor kleuters vanaf vier jaar kunnen echte dobbelstenen gebruikt worden zodat ze spelenderwijs leren tellen.
HABA en SELECTA SPIELZEUG zijn de merken voor spellen voor de kleintjes. Mooi uitgevoerd met houten onderdelen en bedacht door kinderpedagogen die aan elk spel een toegevoegde waarde geven voor de ontwikkeling van uw kind. Spelletjes spelen is erg belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind. Ze leren samen spelen, geduldig zijn, eerlijk zijn, doorzettingsvermogen ontwikkelen, tegen je verlies kunnen, geheugen trainen, concentratie oefenen, rekenen en tellen, risico’s durven nemen, vooruit denken en kennis van de wereld om hun heen.
Soorten spellen zijn –dobbelsteenspellen –behendigheidsspellen -kwartet en kaartspellen - geheugenspellen – intelligentiespellen – letter en woordspellen – reis en pocketspellen.

 

no.6

Foto Info

Cedille is verhuisd naar A.J.Ernststraat 573 GELDERLANDPLEIN in Amsterdam Buitenveldert.
Kom eens een kijkje nemen!