Poppen en knuffels (pluche)

 

Pluche

De merken van onze pluche beesten zijn STEIFF, SIGIKID, KOESEN, JELLYCAT, TRUDI, ANNA CLUB, FOLKMANIS, SPIEGELBURG EN MANHATTAN TOY.

STEIFF is het oudste pluchemerk ter wereld en bestaat vanaf 1899. Voor STEIFF zijn we dealer van Amsterdam en verkopen naast de PLUCHE collectie ook de VERZAMELAARS collectie. We kunnen elk item, de Limited Editions en Replica’s uit de catalogus voor u bestellen. Deze hebben in plaats van het bekende gele “KNOPF IM OHR” een wit label met het gelimiteerde nummer in het oor en zijn gemaakt van alpaca of mohair. De pluche collectie zijn prachtig gemaakte, vaak realistische beesten van mohair of pluche. De pluche is van zeer sterke,wasbare kwaliteit en is dubbel geweven. Dat betekent dat elk haartje dubbel, als een W door de basisstof gaat. Dat maakt dat deze pluche een levenlang mee gaat.
SIGIKID  bestaat uit een pluche collectie, een stoffen babylijn en kleuteraccessoires. Naast de pluche en katoenen beesten die van sterke, wasbare kwaliteit zijn bestaat de BEASTS lijn. Dit zijn beesten die van een Designontwerp zijn en ook volwassenen bijzonder aanspreken.
FOLKMANIS beesten zijn van pluche en katoen en ook als handpop te gebruiken voor het theaterspel. Dit maakt ze bijzonder veelzijdig want ze zijn ook knuffelbaar en de meest uiteenlopende soorten dieren zijn te verkrijgen.

Poppen

De merken van onze  poppen zijn COROLLE, GOETZ, KATHE KRUSE EN PAOLA REINA.

Van COROLLE hebben we het bijna het hele assortiment in huis. Voor de peuters is het TIDOO popje van COROLLE een groot succes. Een licht, 30 cm popje, dat zacht is en ook in het bad mag. Knuffelbaar, wasbaar en slaapoogjes. Geen oogjes die eruit kunnen vallen en niet te zwaar maakt dit popje bij uitstek geschikt voor de éénjarige en ouder.
Van GOETZ is de SARAH pop een geschikte pop voor meisjes vanaf vier jaar, die naast het verzorgen van een babypop toe zijn aan een vriendinnetje waar het aan en uitkleden en de haarverzorging belangrijk is.
Van PAOLA REINA hebben we voornamelijk harde vinyl poppen die in het bad kunnen.

 

no.4

Foto Info

Cedille is verhuisd naar A.J.Ernststraat 573 GELDERLANDPLEIN in Amsterdam Buitenveldert.
Kom eens een kijkje nemen!