Groot Speelgoed

Ook voor groter speelgoed kunt u bij ons terecht . Behalve voor tafels en stoeltjes [zie kinderkamer] kunt u bij ons terecht voor poppenhuizen, pakhuizen, kastelen, school-borden, theaters, garages, hijskranen, hobbelpaarden, boerderijen, poppenwagens en bedjes, loop en- duw-wagens, loopfietsen, driewielers, tweewielers, fornuizen, winkeltjes, werkbankjes, knikkerbanen, waterbanen, schommels, babygym, opbergkisten en kubusmeubilair.

De materialen zijn veelal van berken multiplex, beukenhout of rubberwood. Het rubberbomen hout komt van de plantages in Thailand, waar rubber productie plaatsvindt. Het hout van de plantages waar de oude bomen worden gekapt om nieuwe aanwas te planten, word gebruikt door de speelgoedfabrikanten die daaromheen gevestigd zijn. Dat maakt dit hout bijzonder milieuvriendelijk.
Deze merken  zijn PINTOYS, PLANTOYS, I’MTOYS EN  WONDERWORLD. Indien we het niet in voorraad hebben kunnen we bijna alles voor u bestellen.

Onze merken

HABA, I’MTOYS, VANDIJKTOYS, SCRATCH, SIMPLY FOR KIDS, PINTOY, PINOLINO, HEROS, NEMMER, JANOD, LUNDBY, LE TOY VAN, PLANTOYS, JDBUG, WHEELYBUG, WINTHER, NEWCLASSICTOYS, HARLEKIJN, SELECTA-SPIELZEUG, HEIMESS, JANOD, CO&CO, WHEELYRUNNER, WONDERWORLD, SPIEGELBURG, VILAC, BAGHERA, AQUAPLAY, HESS, BAUFIX , EITEC, DJECO, EGMONT TOYS, VOILA en OSTHEIMER.

Hobbelpaarden

Een  hobbelpaard is van oudsher een traditioneel geboorte cadeau. Wij hebben een uitgebreid assortiment hobbelpaarden.

Onze merken zijn JANOD, EGMONT TOYS, PIN TOYS, VOILA en OSTHEIMER

Poppenhuizen

Het assortiment van het Zweedse merk LUNDBY is bij ons compleet. De schaal van het huis en de meubelen is 1:18 cm. Dat is kleiner dan de gangbare maat voor poppen-huizen 1:12 cm. LUNDY is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Door de kleinere maat en de waarheidsgetrouwe vormgeving  zijn oudere kinderen er dol op. Het grote houten poppenhuis van PIN TOYS is uitermate geschikt voor  kinderen vanaf 3 jaar. Zowel het huis als de meubelen zijn van rubberbomen hout en de vormgeving en kleurstellingen geheel van deze tijd. Het roze Sophie’s huis van LE TOY VAN met de Rosebud meubelen is in deze tijd zeer geliefd.

Rijdend speelgoed

De loopfietsjes, geschikt voor peuters vanaf een jaar, zijn er van VANDIJKTOYS, NEWCLASSICTOYS, I’MTOYS, PINTOYS en SCRATCH. De grotere tweewiel loopfietsen van de merken SIMPLY FOR KIDS, JDBUG en WHEELYRUNNER. De producten van CO&CO zoal de WHEELYBUG, PLASMACAR en de WISHBONE-BIKE leveren wij ook.
Voor de driewielers en steppen is het Deense merk WINTHER in meerder uitvoeringen en kleuren leverbaar. De rode driewieler blijft onbetwist de topper. Het retro assortiment van RADIO FLYER is bij ons ook te bestellen.
Van BAGHERA hebben wij de metalen trapauto’s en loopauto’s.
De loop-duwkar waar peuters rond een jaar al mee weg lopen kiept niet bij het steun zoeken omdat de wielen voor het hengsel zitten en er dus geen hefboomwerking kan plaats vinden. De merken VANDIJKTOYS en STALAV zijn van berken multiplex en beukenhout gemaakt.
Voor de poppen is er een poppen-duwwagen van VANDIJKTOYS die niet kiept. Ook zijn er de stoffen buggy’s en wandelwagens van COROLLE en GOETZ, de houten poppenwagen van JANOD en I’MTOYS en de rotan wandelwiegjes. Voor het strand hebben wij de bolderkar van VANDIJKTOYS.

Fornuizen

Hier kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden; een los fornuisje en een los aanrecht-wasbakje of een keuken-blokje waar beiden in zitten. VANDIJKTOYS heeft beiden in een peuter en kleuterformaat,resp. 50 cm of 60 cm hoog.
I’MTOYS heeft een multifunctioneel keukenblok met fornuis, wasmachine, magnetron, strijkplankje, en opbergmogelijkheden. Van HARLEKIJN hebben we een los fornuisje en een los wasbakje. Ook is er een tafelfornuisje, dat minder ruimte inneemt. WONDERWORLD heeft een klein, modern vorm gegeven keukenblokje.

Winkeltjes

Er zijn diverse winkeltjes met een toonbankje waar kinderen achter kunnen staan. Van de merken SELECTA, PINOLINO en HABA. Hier heeft u wel de ruimte voor nodig. Een kleiner winkeltje dat op de tafel kan staan is er van DJECO. Ook de kassa’s en weegschalen en ander attributen zijn aanwezig.

Garages

De garage van PLANTOYS is goed te combineren met de BRIO treinbaan. Het wegensysteem dat op de garage aansluit heeft ook een stuk rail dat op de treinbaan aansluit. Met allerlei attributen en gebouwen van PLANTOYS er omheen word een hele wereld aan wegen gebouwd.
De garages van LET TOY VAN en VANDIJKTOYS zijn ook aanwezig.

Schoolborden

Onze schoolborden van de merken PINTOYS, JANOD, I’MTOYS, staan stevig en wankelen niet. Ze hebben meerdere functies, zoals een teken-schilder papierrol en een white board, vaak magnetisch. Voor de magnetische borden verkopen we magnetische letters, plaatjes en mozaïeken. Verder krijt, wissers, verf en verfpotjes waar de verf niet uit kan lekken als ze omvallen.

Theaters

De meest stabiele poppenkast is van VANDIJKTOYS , gemaakt van berkenhout en bestaat uit vijf planken en is eenvoudig weer demontabel weg te zetten.
Het theater van NEMMER is stabiel door het beuken frame en heeft steuntjes waardoor het niet naar voren kan klappen als de kinderen er tegenaan duwen.

Werkbankjes

Het constructiemateriaal van BAUFIX is gemaakt van beukenhout. Daardoor is het schroefdraad voor de moeren zo sterk dat het niet afbrokkelt. Het werkbankje van BAUFIX is vanaf 2 jaar geschikt en vanaf 3 jaar kunnen losse constructiedozen eraan toegevoegd worden.
Voor groter kinderen hebben we EITECH constructiemateriaal van metaal en van kunststof.
Het werkbankje van PINTOYS is gemaakt van rubberbomen hout en heeft veel onderdelen om met behulp van het houten gereedschap te bouwen. 

 

no.3

Foto Info

Cedille is verhuisd naar A.J.Ernststraat 573 GELDERLANDPLEIN in Amsterdam Buitenveldert.
Kom eens een kijkje nemen!